KÖKSRENOVERING

Köksluckor & Köksrenovering i Stockholm

Välkommen till IngwallKöket – Är du trött på ditt gamla kök?

Modernisera slitna detaljer, byt köksluckor, lådfronter, bänkskivor och få ett helt nytt kök på köpet.

Före

Före

Efter

Efter

Vi för även bänkskivor i laminat, trä, sten, glas och komposit.

Vi har billiga måttanpassade kvalitetsluckor som passar till alla köksstommar och kan också hjälpa dig med lättöppnade rullådor (går även att montera i befintliga stommar). Självklart har vi också köksluckan Du vill ha om Du väljer att helt bygga och renovera om Ditt kök. Köksluckor och kökslådor byts på en dag och du kan utnyttja rotavdraget till ditt kök.

Vi servar hela StorStockholmsområdet, så kontakta oss redan idag för ett gratis hembesök där vi hjälper er med kökstips och idéer om hur vi kan förbättra ert kök till ett lågt pris, vi tål en jämförelse. Besök oss gärna i vår köksbutik i Abrahamsberg (Bromma) för inspiration, vår adress är Bävervägen 53-55, 168 30 Bromma, och telefon till köksbutiken är 08-24 70 80

I första hand är det Johan Ingwall du kontaktar på telefon: 070-531 39 19, eller så kan du fylla i formuläret till höger så tar han kontakt med er när ni har tid för ett kostnadsfritt hembesök.

I butiken träffar ni Lars Bååth som även sköter kontoret, han kan även kontaktas på telefon 073-654 89 30 och det går även bra att maila oss på: info@ingwallkoket.se

Vi börjar vårt arbete med att ett gratis hembesök där vi kommer med köksförslag, tar mått och låter dig bestämma de nya skåpluckornas material och utseende. Sedan kommer vi några veckor senare för att installera de nya köksluckorna. Att låta oss genomföra din köksrenovering i Stockholm sparar dig både tid och pengar!

Ni är varmt välkomna till oss och tillsammans tittar vi på den bästa lösningen för er.