Jubileumsrabatt - 30% på alla köksluckor och lådfronter

Ingwallköket firar 10 år på marknaden och det vill vi fira tillsammans med våra härliga kunder! Just nu erbjuder vi därför rabatterat pris på alla våra köksluckor och lådfronter. Med ett stort utbud av färger, material och mönster kan vi nästan garantera att du kommer hitta något du gillar. Utforska hela vårt sortiment och hitta dina favoriter – nu till sanslösa jubileumspriser! Kontakta oss idag så bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök.

Måttanpassade köksluckor och lådfronter till oslagbart pris

Planerar du att renovera köket? Att byta ut dina köksluckor och kökslådor är ett prisvärt och snabbt sätt att få en helt ny stil och känsla. När du beställer luckor från oss börjar vi alltid med ett kostnadsfritt hembesök där vi bland annat mäter ut måtten i ditt kök. På detta sätt garanterar vi att luckorna kommer att sitta perfekt på dina befintliga köksstommar. Det spelar ingen roll hur gammalt ditt kök är eller tidigare tillverkare, våra luckor passar alla kök. 

 

Passa på att få ett helt nytt kök, till bara 30% av priset! Med 10 år på marknaden har vi bytt köksluckor i tusentals kök, alltid med högsta kvalitet och bästa service. Välj bland klassiska färger som vitt och grått eller varför inte en jordnära färg som ger ditt kök en lugnande känsla. Om du har svårt att välja färg och modell kan vi självklart komma med tips. 

Snabb leverans och hög kvalitet

Vi på Ingwallköket har mångårig erfarenhet av att byta luckor och renovera kök. Kvalitet och hållbarhet ligger oss varmt om hjärtat och är något som genomsyrar vår verksamhet – från första kontakt till slutmontering. 

Som kund hos oss får du alltid bra service, proffsigt bemötande och riktigt duktiga hantverkare. Vi erbjuder snabba leveranstider på våra köksluckor och alla produkter håller hög kvalitet. Fynda nya köksluckor och lådfronter idag och spara upp till 30%!