Nöjdkund-garanti, vi erbjuder köksluckor till lägsta pris

Måttanpassade Köksluckor

Måttanpassade köksluckor för alla kök

Vi på Ingwallköket erbjuder måttanpassade köksluckor för alla typer av kök. Oavsett planlösning, fabrikat eller hur gammalt ditt kök är så kan vi hjälpa dig med en skräddarsydd lösning. Vi monterar köksluckor på dina befintliga stommar – ett prisvärt och effektiv sätt att snabbt få ett helt nytt kök. Med Ingwallköket får du ditt drömkök!

Arbetet inleds alltid med ett kostnadsfritt hembesök där du träffar en av våra köksexperter. Vi tar med oss prover på olika material, färger och mönster så att du får möjlighet att se luckorna i sin rätta miljö. Tillsammans med dig går vi igenom olika alternativ och hittar en lösning som passar dina behov och önskemål. Du får sedan en tydlig offert på plats samt beräknad leveranstid. Om du är nyfiken på våra måttanpassade köksluckor ska du kontakta oss idag för att boka in ett möte.

Måttanpassade köksluckor i olika färger och mönster

Våra måttanpassade köksluckor finns i flera olika modeller och material. Oavsett om du vill ha ett modernt kök med smarta funktioner, ett kök i 60-talsstil eller ett traditionellt, Skandinaviskt kök kan du hitta luckor som passar din stil. Hos oss hittar du bland annat:

  • Släta köksluckor
  • Köksluckor i trä
  • Luckor i laminat
  • Ramluckor
  • Lackerade köksluckor
  • Köksluckor med spegel

Med helt släta köksluckor och infrästa grepp får du en stilren och modern känsla medan ramluckor ger ett mer rustikt intryck. Förutom mönster kan du även välja bland ett stort urval av olika färger. I vårt sortiment finns allt från klassiska färger i vitt och grått, jordnära färger i olika nyanser samt mer färgglada kulörer. Utforska våra populära standardfärger eller välj en egen nyans i valfri färg. 

Förutom att välja rätt kökslucka är det viktigt att hitta rätt beslag och handtag, både utifrån design och funktion. Du kanske inte har tänkt så mycket på vilka knoppar och handtag du har idag, men de är viktiga detaljer i ditt kök som gör mycket för helhetsintrycket. Idag finns det en uppsjö av olika beslag, knoppar och handtag att välja mellan. Om du är osäker på vilken modell som passar luckorna du valt kommer vi gärna med tips och råd. Vi har lång erfarenhet av att renovera kök och vet vilka luckor och handtag som kompletterar varandra.

Renovera köket med måttbeställda luckor

Istället för att göra en totalrenovering av köket väljer allt fler att endast byta ut sina köksluckor. Genom att behålla de befintliga köksstommarna går det snabbt att få ett nytt kök som dessutom är mer prisvärt. Att riva ut hela köket är både kostsamt och tidskrävande  samtidigt som du inte kan använda köket under renoveringen. När du bara byter ut och installerar nya köksluckor sparar du pengar, tid och gör ett klimatsmart val.

På äldre kök kan det vara svårt att hitta luckor som passar. Just därför erbjuder vi måttanpassade köksluckor som fungerar för alla typer av kök. Det spelar ingen roll hur stommarna ser ut, vi mäter ut de exakta måtten hemma hos dig. 

Som med alla nyrenoveringar vill man se det färdiga resultatet så fort som möjligt. Själva monteringen av luckorna går snabbt och smidigt, på endast några timmar har du ett helt nytt kök redo att användas. Om vi bokar in en tid på morgonen kan du alltså redan på eftermiddagen bjuda in dina vänner för att inviga ditt nya kök. En härlig känsla som alla bör unna sig. 

Ingwallköket - experter på måttanpassade köksluckor

Vi är specialiserade på att tillverka måttanpassade köksluckor och montera dessa på befintliga stommar. Med mångårig erfarenhet och gedigen kunskap hjälper vi kunder i hela StorStockholm att förnya sina kök med nya luckor. Alla våra köksluckor tillverkas i Finland, håller hög kvalitet och har lång hållbarhet. Vi är stolta över våra luckor och det kommer du att märka när de sitter monterade i ditt kök. När kvalitet lyser igenom speglas det över alla delar i bostaden. Läs gärna mer om vad våra kunder tycker om vårt arbete

Utöver att tillverka måttanpassade köksluckor kan vi även hjälpa dig med att sätta nytt kakel, lägga nytt köksgolv, installera nya vaskar och nya bänkskivor. Våra duktiga hantverkare hanterar i stort sett allt som behövs när du ska renovera ditt kök. Dessutom bistår vi gärna med tips och rådgivning, så att du får det kök du alltid velat ha. Du får helt enkelt en skräddarsydd lösning utifrån dina behov och förutsättningar. Vi är med dig hela vägen – från ett slitet gammalt kök till montering av dina nya luckor. Du kan vara trygg i att du får ett välgjort arbete, bra service och ett professionellt bemötande.

Vill du beställa måttanpassade köksluckor till ditt kök? Hör av dig så bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök. Vi på Ingwallköket ser fram emot att höra ifrån dig.

Vad våra kunder säger

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Telefon

Email

Öppettider

Kontakta butiken innan besök för att säkerställa att vi inte är ute hos kund.
Redo att ge ditt kök en fräsch ny look? Fyll bara i dina uppgifter nedan så kommer en av våra erfarna köksrådgivare att kontakta dig snabbt. Det är helt gratis! Låt oss förverkliga dina köksdrömmar.