Byta köksluckor på gamla stommar

Att byta köksluckor är ett effektivt och prisvärt sätt att ge ditt kök ett nytt liv. Vi på Ingwallköket är specialister på att byta köksluckor på befintliga stommar. Oavsett om du bor i hus eller lägenhet, om ditt kök är gammalt eller nytt, så kan vi hjälpa dig. När du anlitar oss för att byta luckor får du en skräddarsydd lösning utifrån dina behov. Välj din stil i vårt breda utbud av material, färger och mönster – vi har något som passar alla smaker och plånböcker. 

Kontakta oss idag så hjälper vi dig till drömköket!

Grått rumba kök

Konsten att välja rätt kökslucka

När du ska byta köksluckor är det bra att fundera på vilken stil du vill ha. Föredrar du köksluckor i en klassisk skandinavisk stil eller vill du hellre ha ett modernt och stilrent kök? Vill du ha släta, eleganta luckor i ljusgrått eller föredrar du en mer färgglad modell? Här finns det mängder med möjligheter att hitta en lucka som passar dig och din inredning. I vårt sortiment hittar du bland annat fina köksluckor i laminat och köksluckor i trä. Fördelen med en lucka i laminat är att den är prisvärd, lätt att hålla ren och du kan få den i princip i vilket utförande du önskar. En trälucka kostar mer i inköp och kräver en del underhåll, men har istället lång hållbarhet om den tas hand om på rätt sätt. 

 

När du ska byta köksluckor ska du även välja vilket typ av handtag du vill ha. En liten detalj som gör mycket för helhetsintrycket. Även här har vi ett brett utbud av köksbeslag och tillbehör i olika stilar. I vårt sortiment har vi bland annat smala handtag, knoppar och infrästa handtag i material såsom mässing, koppar samt krom. 

 

Är du osäker på vilken kökslucka och vilka beslag du ska välja? Ingen fara, våra kunniga köksexperter hjälper dig att hitta rätt! Vi kommer gärna med tips och råd på vad som passar i just ditt kök. Tillsammans ser vi till att du får det kök du alltid önskat dig.

Så här går det till att byta köksluckor

Hos oss på Ingwallköket är det enkelt att byta ut dina köksluckor. Istället för att göra en totalrenovering av köket, som är både kostsamt och tidskrävande, väljer allt fler att endast byta ut det som behövs. Du får snabbt och smidigt ett nytt fräscht kök, till ett riktigt bra pris. 

 

Så här går det till att få nya köksluckor, steg för steg: 

1. Kostnadsfritt hembesök av våra köksexperter

 

Kontakta oss för att boka tid för ett kostnadsfritt hembesök. Vi tar med oss arbetsprover på köksluckor, lådor och beslag så att du får möjlighet att kika på flera stilar i olika färger och material. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och ger förslag på vilka köksluckor som skulle passa bra i ditt kök. 

 

2. Skräddarsydd offert

 

Du får en tydlig offert från oss med vad som ingår samt beräknad leveranstid. Alla våra köksluckor tillverkas i Finland och är av hög kvalitet. Självklart får du måttanpassade luckor som passar perfekt i ditt kök. 

3. Montering av nya luckor

 

När luckorna är tillverkade bokar vi in en tid för att byta ut dina köksluckor. Våra montörer tar bort de gamla luckorna och installerar de nya så som du har valt. Arbetet tar endast mellan fyra och fem timmar – snabbt, smidigt och enkelt. Du har nu ett nytt kök som är redo att invigas med god matlagning och härligt umgänge.

Använd ROT-avdraget när du ska byta köksluckor

Visste du att du kan använda ROT-avdraget när du ska byta köksluckor? Med avdraget kan du kan spara upp till 30 procent av kostnaden för montering av dina nya luckor. Om du vill nyttja avdraget ska du meddela oss, då det är en av våra montörer som ansöker om det. Läs gärna mer på Skatteverkets hemsida om vilka regler som gäller när du använder ROT-avdrag.

Byta köksluckor med Ingwallköket

Med mångårig erfarenhet hjälper vi kunder i hela StorStockholm att byta ut sina köksluckor. Vi tycker att alla ska ha råd med ett kvalitativt och funktionellt kök. Genom att behålla de gamla stommarna och endast byta luckorna sparar du både tid och pengar. Våra måttanpassade köksluckor passar till alla kök, oavsett storlek och ålder. För dig som vill göra en större förändring i köket kan vi även hjälpa till med nya bänkskivor, lägga nytt köksgolv, lägga kakel och byta ut vaskar och blandare. 


Vi är måna om att alla våra kunder ska vara nöjda med sitt nya kök. Därför är vi mycket noga med att alla våra produkter och hantverkare håller hög kvalitet. Du får bra service, snabba leveranstider och ett professionellt bemötande, av alla våra medarbetare. Om du funderar på att byta köksluckor hoppas vi att du kontaktar oss, så bokar vi in ett förutsättningslöst och kostnadsfritt hembesök!