Nöjdkund-garanti, vi erbjuder köksluckor till lägsta pris

koksrenovering

Anlita oss för köksrenovering i Stockholm

Är det dags att göra en köksrenovering? Vi renoverar kök för kunder i hela StorStockholm med angränsande län. När du anlitar oss får du en skräddarsydd lösning som är anpassad utifrån dina önskemål och ditt hem. Oavsett om du vill göra en större förändring i köket eller endast vill byta ut dina köksluckor eller ditt kakel så kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder ett brett sortiment av kvalitativa köksluckor och bänkskivor i flera olika material och färger. Med oss får du chansen att skapa ditt drömkök, precis som du vill ha det!
Arbetet inleds med ett kostnadsfritt hembesök där vi tar med oss arbetsprover i olika kulörer, design och material, så att du får en bild av hur det skulle kunna se ut när köksrenoveringen är genomförd. Tillsammans kommer vi fram till en bra lösning som passar dig. Vårt mål är alltid att du som kund ska vara nöjd med ditt nya kök. Därför kommer vi gärna med tips och idéer på vad du kan göra för att det ska bli så bra som möjligt. Funderar du på att renovera ditt kök? Kontakta oss idag så bokar vi in ett möte.

Köksrenovering - en investering som ger mervärde

Köket är ett av de viktigaste rummen i bostaden, en plats där vänner och familj samlas och umgås. Därför är det viktigt att du har ett kök som du trivs i och som har de funktioner du behöver. Att göra en köksrenovering är alltid en god investering. Förutom att ditt kök får ett nytt och fräscht utseende kan en renovering även höja värdet på din bostad vid en eventuell försäljning.
Tvärtom vad många tror behöver en köksrenovering inte vara kostsam eller ta lång tid. Det finns nämligen flera smarta alternativ för den som inte vill eller inte har råd att göra en totalrenovering. I de allra flesta fall är det inte nödvändigt att byta ut hela köket, utan ofta räcker det med att exempelvis sätta upp nya köksluckor eller bänkskivor för att ditt kök ska kännas som nytt. En riktigt bra lösning som inte bara är bra för plånboken utan även för miljön.

Renovera ditt kök med måttanpassade köksluckor

En viktig del av köksrenoveringen är att välja rätt köksluckor. Vi på Ingwallköket erbjuder måttanpassade köksluckor som monteras direkt på dina befintliga stommar. Perfekt för dig som har ett äldre kök eller specialanpassade stommar där de vanliga standardmåtten inte fungerar. Under vårt hembesök mäter vi upp hela köket så att vi har alla mått till beställningen.
Genom att byta ut dina köksluckor och behålla befintliga stommar får du en snabb och effektiv lösning som kommer att ge ditt kök ett riktigt lyft. Vi har ett stort utbud av kvalitativa köksluckor i olika kulörer, material och modeller, så att du kan hitta en modell som passar dig. Klassiskt, modernt eller retro, oavsett vilken stil du föredrar kan du hitta det hos oss. Om du är osäker på vilken färg och design du ska välja kan vår kunniga personal självklart erbjuda tips och rådgivning. Utifrån planlösning, ljusinsläpp, inredning och dina önskemål kommer vi med förslag på vad som skulle passa ditt kök.
Förutom köksluckor kan vi självklart även byta ut dina bänkskivor och lådsystem om du önskar. Dessutom kan vi lägga nytt kakel ovanför diskbänken, något som definitivt kommer att ge ditt kök en härlig och nyrenoverad känsla.

Experter på köksrenovering

Vi på Ingwallköket har lång erfarenhet av att utföra köksrenovering, i alla typer av bostäder. Tillsammans med dig går vi igenom dina önskemål och kommer med förslag på både material samt färgval. Oavsett om du föredrar den klassiska stilen eller en mer modern känsla har vi lösningen för dig. Vi är specialiserade på måttanpassade köksluckor men byter även bänkskivor, kökslådor, sätter nytt kakel och lägger nytt köksgolv. Våra hantverkare fixar helt enkelt det mesta!

När du anlitar oss för köksrenovering får du alltid:

  • Proffsigt och vänligt bemötande 
  • En tydlig offert och tidsplan
  • Snabb leverans och smidig installation
Hos oss får du kvalitativa produkter till ett riktigt bra pris. Vi är med dig hela vägen under arbetets gång, från idé och planering till slutförd installation. Själva monteringen går snabbt och blir oftast klar på en och samma dag. Montering av nya köksluckor brukar exempelvis ta fyra till fem timmar. När arbetet är klart ser våra montörer alltid till att städa upp efter sig, så att du kan njuta av ditt nya kök. Vill du veta mer om vad våra kunder tycker om oss? Här kan du läsa våra senaste omdömen.
Har du tröttnat på hur ditt kök ser ut och vill göra en förändring? Vi hjälper dig gärna med en köksrenovering! Kontakta oss redan idag för att boka ett kostnadsfritt hembesök.

Vad våra kunder säger

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Telefon

Email

Öppettider

Kontakta butiken innan besök för att säkerställa att vi inte är ute hos kund.
Redo att ge ditt kök en fräsch ny look? Fyll bara i dina uppgifter nedan så kommer en av våra erfarna köksrådgivare att kontakta dig snabbt. Det är helt gratis! Låt oss förverkliga dina köksdrömmar.