Nöjdkund-garanti, vi erbjuder köksluckor till lägsta pris

Nya Köksluckor

Nya köksluckor ger ett helt nytt kök

Att byta till nya köksluckor är ett utmärkt sätt att få känslan av ett nytt kök, utan att behöva göra en helrenovering. Hos oss på Ingwallköket hittar du ett stort sortiment av köksluckor som passar alla kök. Våra luckor monteras direkt på befintliga köksstommar, vilket gör att monteringen går snabbt och enkelt. Efter installationen kliver du in ett kök med härlig och fräsch känsla. Det är bara att sätta igång och njuta av din nya köksmiljö. 

Funderar du på att beställa nya köksluckor? Kontakta oss idag så bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök. Vi kommer gärna med idéer och tankar på vilken typ av luckor som skulle passa bra i just ditt kök.

Många färger och former för dina nya köksluckor

I vårt stora utbud av köksluckor hittar du en massa olika stilar som gör det enkelt att välja något som passar ditt kök och din smak. 

Hos oss hittar du bland annat: 

  • Helt släta luckor
  • Mönstrande köksluckor
  • Luckor med infällda speglar
  • Köksluckor med ram
  • Luckor med integrerade handtag i fronten. 

Med en slät lucka får du ett mer modernt och industriellt kök, medan ramluckor med fasadpanel ger ett mer rustikt och lantligt intryck. Den klassiska köksluckan med infälld spegel ger köket en mer levande känsla, som passar såväl det moderna som det traditionella köket.

Vi erbjuder dessutom ett stort färgutbud av våra köksluckor. I vårt sortiment finner du givetvis traditionellt vita köksluckor men också stockholmsvita, off-white-färgade, gråa och svarta. För en mer lekfull känsla finns ett stort urval av spännande kulörer. Välj bland blekt gröna eller gula toner för ett mjukt intryck, eller kraftfulla accentfärger som lila eller blå. När du kombinerar helt vita luckor med en eller ett par sektioner i färg skapas en känsla av både liv och rörelse i köket. Kontakta oss så hjälper vi dig att välja ett kök som passar dig och din personliga stil.

Kostnadsfritt besök med offert på plats

När du funderar på att skaffa nya köksluckor vill du säkert se hur de kan se ut hemma i ditt egna kök. Inför varje uppdrag gör vi därför ett kostnadsfritt hembesök där en våra kunniga köksexperter kommer hem till dig och hjälper dig hitta rätt lucka. Vi tar med oss delar av vårt sortiment så att du ska få möjlighet att se hur köksluckorna ser ut i din faktiska miljö. Om du önskar delar vi gärna med oss våra erfarenheter när det kommer till material- och färgval. För att säkerställa att luckorna som du valt kommer att passa mäter vi självklart ditt kök på plats, innan vi lämnar din bostad. 

Utöver nya köksluckor kanske du även är intresserad av att byta ut bänkskiva och kakel eller installera en ny spishäll och/eller ugn. Vi hjälper dig att ta fram en komplett offert som matchar både din budget och dina behov. Du får givetvis offerten direkt på plats. På så sätt slipper du vänta på att få reda på om ditt drömkök matchar din plånbok. Med hjälp av våra leverantörer ser vi därefter till att ditt nya kök är snabbt på plats för montering av våra proffsiga hantverkare.

Nya köksluckor på bara några timmar

När du beställer nya köksluckor från oss på Ingwallköket erbjuder vi nedmontering av dina gamla luckor och montering av de nya. Våra professionella hantverkare byter snabbt och enkelt ut luckorna som du beställt och ser till att allt sitter som det ska. På bara fyra till fem timmar går du från ett gammalt kök till ett helt nytt.

En vanlig köksrenovering kan ta allt från en vecka upp till flera månader. När du beställer nya köksluckor så slipper du den här långa processen. Du sparar med andra ord inte bara en massa pengar, utan även en hel del tid när väljer att uppgradera dina köksluckor. Om vi börjar med installationen på förmiddagen kan du senare på kvällen laga middag i ditt nya kök. 

Miljövänliga köksluckor från Finland

Alla våra köksluckor tillverkas och målas i Finland. Det innebär att både avståndet till virket som luckorna tillverkas av och transporten hem till dig är så kort som möjligt. Du kan dessutom vara trygg i att du får ett kök av bästa kvalitet, tillverkad av trä från våra nordiska skogar. Genom att köpa nya köksluckor från oss får du inte bara ett nytt kök, utan du gör även en insats för miljön. En full uppsättning av nya köksluckor ger dessutom helt nytt liv till ditt kök. En hållbar investering som gör att du kan fortsätta använda köket under många år framöver.

Så, istället för att helrenovera ditt kök, vilket innebär stor påverkan på både miljön och plånboken, kan du få ett nytt kök genom att helt enkelt byta ut dina köksluckor. Vi på Ingwallköket hjälper dig! Kontakta oss idag så bokar vi in ett förutsättningslöst möte. 

Vad våra kunder säger

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Telefon

Email

Öppettider

Kontakta butiken innan besök för att säkerställa att vi inte är ute hos kund.
Redo att ge ditt kök en fräsch ny look? Fyll bara i dina uppgifter nedan så kommer en av våra erfarna köksrådgivare att kontakta dig snabbt. Det är helt gratis! Låt oss förverkliga dina köksdrömmar.