Nöjdkund-garanti, vi erbjuder köksluckor till lägsta pris

Köksluckor

Köksluckor som lyfter hela köket

Har du tröttnat på dina köksluckor och vill ha en förändring? Vi på Ingwallköket monterar nya köksluckor direkt på dina befintliga stommar vilket innebär att du får ett nytt kök på nolltid. Med snabba leveranstider, proffsigt bemötande och effektiv montering hjälper vid dig. Att byta ut dina luckor är dessutom betydligt billigare än att göra en helrenovering. I vårt sortiment hittar du ett stort utbud av luckor, lådor och beslag i olika färger, designer och material. Vi har något för alla smaker!

Funderar du på att byta köksluckor? Kontakta oss idag så bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök. Vi hjälper dig att ta fram de perfekta luckorna utifrån dina önskemål och behov. Du kan vara trygg i att alla våra luckor håller hög kvalitet och kommer att hålla i många år framöver. Om du även önskar göra en större förändring i köket kan vi dessutom hjälpa dig med att byta bänkskivor, kakel, lägga nytt köksgolv och mycket mer.

Kostnadsfritt besök inför ditt byte av köksluckor

Om du är intresserad av att byta ut dina köksluckor börjar vi alltid med ett besök hemma hos dig, helt kostnadsfritt. Väl på plats kan våra köksexperter kika på vad du vill ha gjort och komma med förslag på vilka luckor som passar bäst. Till besöket tar vi med oss delar ur vårt sortiment så att du får en bild av hur slutresultatet kan komma att se ut. Du får även möjlighet att känna på olika material för luckor, beslag och andra tillbehör.

Under besöket kan vi också svara på alla frågor du kan tänkas ha. Du kanske är intresserad av att byta ut din bänkskiva, lägga nytt kakel eller installera en ny spishäll? Vi kan hjälpa till med det mesta inom köksrenovering. Hos oss får du en komplett service så att ditt kök både ser ut och mår fantastisk, hela året om. Du får en offert på plats så att du har all information redan samma dag. Sedan kan du i lugn och ro fundera på vilka luckor som passar dig bäst.

Brett sortiment av luckor till ditt kök

Vi erbjuder ett brett sortiment av köksluckor, lådfronter och beslag. Välj mellan allt från slitstarka luckor i laminat, klassiska träluckor eller läckra luckor i glas. Vår kunniga personal hjälper dig att hitta den som passar dig bäst baserat på hur ditt kök ser ut. Föredrar du ett modernt kök med raka linjer, en lantlig och romantisk stil eller ett rustikt kök i mörka toner? Det finns en uppsjö av olika luckor som kan lyfta fram din stil och förmedla rätt känsla. 

Förutom byte av köksluckor får du också möjlighet att välja handtag och beslag, en liten men effektfull detalj. Handtag, knoppar eller inbyggt grepp, välj den modell du önskar utifrån design och funktion.

Om du vill passa på att förnya köket på andra sätt kan vi självklart hjälpa till med det. Vi erbjuder bland annat byte av bänkskivor, kakel, diskho, lådfronter och plattsättning. Prata med våra säljare så hjälper de dig få köket du alltid velat ha.

Snabb och enkel montering av köksluckor

En totalrenovering av köket kan ta upp till flera månader att få klart, en process som dessutom är mycket kostsam. Att endast byta ut dina köksluckor är därför ett mycket tids- och kostnadseffektiv alternativ. Våra duktiga hantverkare byter ut dina gamla köksluckor mot de nya på endast 4-5 timmar. Du sparar både tid och pengar och får åter tillgång till köket i god tid innan det är dags för att laga middag på kvällen. För dig som letar efter ett effektivt och prisvärt sätt att förnya köket på är detta ett smart alternativ. Se till att åter göra köket till husets hjärta och en plats där du trivs och tycker om att spendera tid. 

När du byter köksluckor kan du också använda RUT-avdraget för att spara pengar. Glöm inte bort att meddela oss om du önskar nyttja avdraget, så ser vi till att ansöka om det. På Skatteverkets hemsida kan du läsa mer om vilka regler som gäller när du använder ROT-avdrag.

Skräddarsydd lösning för ditt kök

När du beställer köksluckor från Ingwallköket får du en helt skräddarsydd lösning. Vi mäter upp ditt kök och utgår från din planlösning, ljusinsläpp, övrig inredning och dina önskemål när vi rekommenderar luckor och beslag. Alla våra köksluckor tillverkas och målas i Finland och har den bästa kvaliteten som våra nordiska skogar kan erbjuda. Med bra service, snabba leveranstider och proffsiga montörer kan du luta dig tillbaka i väntan på ett nytt och fräscht kök som kommer att hålla under en lång tid. Vi är med dig hela vägen under arbetets gång – från första besöket till slutmontering av köksluckorna.

Har du tröttnat på dina köksluckor och vill ha en förändring? Kontakta oss idag så bokar vi in ett förutsättningslöst och kostnadsfritt hembesök. Vi ser fram emot att bygga ditt drömkök!

Vad våra kunder säger

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Telefon

Email

Öppettider

Kontakta butiken innan besök för att säkerställa att vi inte är ute hos kund.
Redo att ge ditt kök en fräsch ny look? Fyll bara i dina uppgifter nedan så kommer en av våra erfarna köksrådgivare att kontakta dig snabbt. Det är helt gratis! Låt oss förverkliga dina köksdrömmar.